1,9 milioane corpuri de iluminat exterior necesare în ultimele 3 luni

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost identificate 6917 proiecte în stadii incipiente (autorizare, înainte de execuție) și în derulare (construcție, autorizare) la care se estimează un necesar de 1,92 milioane corpuri de iluminat exterior. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 30,4 milioane mp și presupun o investiție estimată la 70,72 miliarde lei.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Cluj, cu un total de 722 proiecte. Următoarele poziții sunt ocupate de Timiș (549 proiecte) și Constanța (490 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Printre proiectele la care se estimează necesar de corpuri de iluminat exterior merită amintit ansamblul rezidențial social cu 8 imobile S+P+11E, 900 de unități locative de închiriat și servicii comunitare la parter, faza I din București, dar și ansamblul rezidențial Liziera de Lac cu 94 imobile locuinte individuale, 4300 de unități locative și 1050 de locuri de parcare din Călărași.

victa.ro